Dva meseca po porodu že na delu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Pevka Marjetka Jurkovnik in izbranka Aleša Vovka - Raaya nam je zaupala, da dva meseca po porodu že veselo dela. Razkrila nam je tudi, kakšno je življenje po rojstvu sinčka.
Oglej si celoten članek

Marjetko, članico skupine Tangels, smo pretekli teden prvič po porodu opazili na družabnem dogodku, kjer sta pevki April in Nika Zorjan predstavili svoja prva videospota. Mlada mamica se dva meseca po rojstvu sina Vida počuti odlično, kar se ji tudi vidi. "V novi vlogi se počutim odlično, oba z Raayem zelo uživava. Delo si razporediva, niso vse obveznosti samo na meni ... Fino je imeti družino, lep občutek," nam je zaupala in dodala, da je bil njun prvorojenec načrtovan. "Nekaj časa sva se trudila zanositi, nisva bila eden tistih parov, ki jim uspe v prvo."

Pevka pravi, da je Vid "zelo priden fantek", najtežje pa se ji še vedno zdi nočno vstajanje. "Čez čas bo boljše, ampak na začetku je bilo res naporno, zdaj sem se pa že kar utrdila." V veliko oporo ji je tudi Raay, ki s sinčkom preživlja popoldneve, saj Marjetka že pridno dela. "Sem novodobna mamica, tako da že učim svoje učence." Popoldnevi so tako rezervirani za učenje petja, dopoldnevi pa za Vida, s katerim najraje hodi na dolge sprehode v naravo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.