Magazin > VIP
35 ogledov

Dva meseca po porodu že na delu

Raay Marjetka Anže Petkovšek
Pevka Marjetka Jurkovnik in izbranka Aleša Vovka - Raaya nam je zaupala, da dva meseca po porodu že veselo dela. Razkrila nam je tudi, kakšno je življenje po rojstvu sinčka.

Marjetko, članico skupine Tangels, smo pretekli teden prvič po porodu opazili na družabnem dogodku, kjer sta pevki April in Nika Zorjan predstavili svoja prva videospota. Mlada mamica se dva meseca po rojstvu sina Vida počuti odlično, kar se ji tudi vidi. "V novi vlogi se počutim odlično, oba z Raayem zelo uživava. Delo si razporediva, niso vse obveznosti samo na meni ... Fino je imeti družino, lep občutek," nam je zaupala in dodala, da je bil njun prvorojenec načrtovan. "Nekaj časa sva se trudila zanositi, nisva bila eden tistih parov, ki jim uspe v prvo."

Pevka pravi, da je Vid "zelo priden fantek", najtežje pa se ji še vedno zdi nočno vstajanje. "Čez čas bo boljše, ampak na začetku je bilo res naporno, zdaj sem se pa že kar utrdila." V veliko oporo ji je tudi Raay, ki s sinčkom preživlja popoldneve, saj Marjetka že pridno dela. "Sem novodobna mamica, tako da že učim svoje učence." Popoldnevi so tako rezervirani za učenje petja, dopoldnevi pa za Vida, s katerim najraje hodi na dolge sprehode v naravo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.