Dva umora v bližini resničnostnega šova

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V avstralskem resničnostnem šovu I'm a Celebrity … Get Me Out of Here so zaradi dveh morilcev poostrili nadzor.
Oglej si celoten članek

V okolici tabora, kjer so sodelujoči v omenjenem šovu, so poostrili varnost, potem ko so razkrili, da naj bi v okolici bila na prostosti dva morilca. Pred dvema tednoma so v deset minut oddaljenem mestu našli truplo ženske. Policija domneva, da se morilec skriva v gozdu v okolici mesta. 

V drugem primeru je neznanec z loparjem do smrti potolkel 37-letnega moškega. Edina sled, ki jo ima policija, poleg morilskega orožja, je črn avtomobil. Umor se je zgodil v mestu, ki je uro oddaljen od prizorišča snemanja šova in policijo tako kot v prvem primeru skrbi, da se morilec skriva v divjini. 

Ker je skrb za varnost tekmovalcev na prvem mestu, se je televizijska mreža ITV odločila poostriti varnost v okolici kraja snemanja. "Na prizorišču imamo varnostnike. Varnost naših zvezdnikov in ekipe je naša prioriteta,“ je dejal vir z omenjene televizije.

V šovu med drugim sodelujejo Kendra Wilkinson, Melanie Sykes, Vicki Michelle in Jimmy Bullard

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.