Magazin > Film & Glasba & TV
13 ogledov

Dva umora v bližini resničnostnega šova

I'm a celebrity ... get me out of here, resničnostni šov Profimedias
V avstralskem resničnostnem šovu I'm a Celebrity … Get Me Out of Here so zaradi dveh morilcev poostrili nadzor.

V okolici tabora, kjer so sodelujoči v omenjenem šovu, so poostrili varnost, potem ko so razkrili, da naj bi v okolici bila na prostosti dva morilca. Pred dvema tednoma so v deset minut oddaljenem mestu našli truplo ženske. Policija domneva, da se morilec skriva v gozdu v okolici mesta. 

V drugem primeru je neznanec z loparjem do smrti potolkel 37-letnega moškega. Edina sled, ki jo ima policija, poleg morilskega orožja, je črn avtomobil. Umor se je zgodil v mestu, ki je uro oddaljen od prizorišča snemanja šova in policijo tako kot v prvem primeru skrbi, da se morilec skriva v divjini. 

Ker je skrb za varnost tekmovalcev na prvem mestu, se je televizijska mreža ITV odločila poostriti varnost v okolici kraja snemanja. "Na prizorišču imamo varnostnike. Varnost naših zvezdnikov in ekipe je naša prioriteta,“ je dejal vir z omenjene televizije.

V šovu med drugim sodelujejo Kendra Wilkinson, Melanie Sykes, Vicki Michelle in Jimmy Bullard

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.