Dva zvezdnika rešila življenje neznancema

Foto: EPA
Foto: EPA
V zadnjem času sta se kar dva zvezdnika znašla v položaju, ko sta pokazala svojo junaško plat – pa ne na filmskem platnu, temveč v resničnem življenju.
Oglej si celoten članek

Hollywoodska zvezdnica Mila Kunis je v soboto pomagala neimenovanemu 50-letniku, ki je v soboto med opravljanjem dela na njenem domu doživel napad. Začel se je dušiti in kašljati kri ter bruhati, preden se je zgrudil. Igralka je nemudoma ukrepala in prijatelju naročila, naj pokliče reševalce, medtem ko je sama neznanca postavila v bočni položaj. Po prihodu reševalcev se je prijazna zvezdnica ponudila za spremstvo z nezavestnim moškim v bolnišnico, vendar to navsezadnje ni bilo potrebno.

Foto: Žurnal24 Dustin Hoffman Medtem pa je imel 74-letni Dustin Hoffman pred dnevi reševalno akcijo v Londonu, ko je med jutranjim sprehodom po Hyde Parku opazil mladeniča, ki je med tekom omedlel. Zvezdnik je v trenutku odreagiral in poklical na pomoč reševalce, v času do njihovega prihoda pa pazil na odvetnika Sama Dempsterja, ki je med tekom doživel hud srčni infarkt. Dempster sicer še vedno okreva po infarktu in zahtevni operaciji, vendar se je vseeno zahvalil igralcu, ki mu je rešil življenje. "Dustinu se želim zahvaliti, ker mi je rešil življenje. Ne spomnim se ničesar, kar se je zgodilo, vem le to, da so mi v bolnišnici, ko sem prišel k zavesti, povedali, da me je rešil Dustin Hoffman. Neverjetno," je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.