Magazin > VIP
37 ogledov

Dva zvezdnika rešila življenje neznancema

Mila Kunis EPA
V zadnjem času sta se kar dva zvezdnika znašla v položaju, ko sta pokazala svojo junaško plat – pa ne na filmskem platnu, temveč v resničnem življenju.

Hollywoodska zvezdnica Mila Kunis je v soboto pomagala neimenovanemu 50-letniku, ki je v soboto med opravljanjem dela na njenem domu doživel napad. Začel se je dušiti in kašljati kri ter bruhati, preden se je zgrudil. Igralka je nemudoma ukrepala in prijatelju naročila, naj pokliče reševalce, medtem ko je sama neznanca postavila v bočni položaj. Po prihodu reševalcev se je prijazna zvezdnica ponudila za spremstvo z nezavestnim moškim v bolnišnico, vendar to navsezadnje ni bilo potrebno.

Dustin Hoffman | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Medtem pa je imel 74-letni Dustin Hoffman pred dnevi reševalno akcijo v Londonu, ko je med jutranjim sprehodom po Hyde Parku opazil mladeniča, ki je med tekom omedlel. Zvezdnik je v trenutku odreagiral in poklical na pomoč reševalce, v času do njihovega prihoda pa pazil na odvetnika Sama Dempsterja, ki je med tekom doživel hud srčni infarkt. Dempster sicer še vedno okreva po infarktu in zahtevni operaciji, vendar se je vseeno zahvalil igralcu, ki mu je rešil življenje. "Dustinu se želim zahvaliti, ker mi je rešil življenje. Ne spomnim se ničesar, kar se je zgodilo, vem le to, da so mi v bolnišnici, ko sem prišel k zavesti, povedali, da me je rešil Dustin Hoffman. Neverjetno," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.