Dvojčka Sheen bodo testirali

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Brooke Mueller je končno privolila, da njena dvojčka, ki ju ima z igralcem Charliejem Sheenom, testirajo na fetalni alkoholni sindrom.
Oglej si celoten članek

Potem ko je igralka Denise Richards vrnila skrbništvo nad otrokoma svojega bivšega moža Charlieja Sheena, ker naj bi bila Max in Bob zelo nasilna, je socialna služba materi otrok Brooke Mueller naročila, naj otroka nemudoma testira na fetalni alkoholni sindrom. Sindrom nastopi, če je bil plod izpostavljen alkoholu, kar lahko vodi v motnje v duševnem in telesnem razvoju.

Poleg tega bodo preverili, ali sta bila triletnika v materinem trebuščkom izpostavljena drogam. Kot je znano, je morala Muellerjeva med nosečnostjo kar dvakrat na odvajanje. Bila je namreč zasvojena z metamfetaminom. 

Skrbništvo nad dvojčkoma je začasno prevzel brat Muellerjeve. Ta otrok še lep čas ne bo dobila nazaj, saj tudi njeno zadnje bivanje na kliniki za odvajanje ni obrodilo sadov; 36-letnico so testirali na droge in v njeni krvi našli sledi amfetamina adderalla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.