Magazin > VIP
43 ogledov

Dvojčka Sheen bodo testirali

Denise Richards FameFlynet
Brooke Mueller je končno privolila, da njena dvojčka, ki ju ima z igralcem Charliejem Sheenom, testirajo na fetalni alkoholni sindrom.

Potem ko je igralka Denise Richards vrnila skrbništvo nad otrokoma svojega bivšega moža Charlieja Sheena, ker naj bi bila Max in Bob zelo nasilna, je socialna služba materi otrok Brooke Mueller naročila, naj otroka nemudoma testira na fetalni alkoholni sindrom. Sindrom nastopi, če je bil plod izpostavljen alkoholu, kar lahko vodi v motnje v duševnem in telesnem razvoju.

Poleg tega bodo preverili, ali sta bila triletnika v materinem trebuščkom izpostavljena drogam. Kot je znano, je morala Muellerjeva med nosečnostjo kar dvakrat na odvajanje. Bila je namreč zasvojena z metamfetaminom. 

Skrbništvo nad dvojčkoma je začasno prevzel brat Muellerjeve. Ta otrok še lep čas ne bo dobila nazaj, saj tudi njeno zadnje bivanje na kliniki za odvajanje ni obrodilo sadov; 36-letnico so testirali na droge in v njeni krvi našli sledi amfetamina adderalla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.