Dvojčka za Paris Hilton

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za rojstni dan si bo podarila materinstvo …
Oglej si celoten članek

Najbolj slavna ameriška hotelska dedinja Paris Hilton bo letos dopolnila 40 let, za rojstni dan pa si želi postati mama. A tega ne bo prepustila usodi. Pri tem si bo namreč pomagala z metodo umetne zunajtelesne oploditve In vitro, s pomočjo katere si je lahko izbrala, da bo imela dvojčka, saj si želi deklico in dečka, kot je zaupala v podcastu. 

To metodo ji je svetovala njena dobra prijateljica Kim Kardashian in Paris je razkrila, da so ji jajčeca že vzeli, da je bilo naporno, a da bo na koncu vredno. Vse to pa bogata dedinja, glasbenica in resničnostna zvezdnica načrtuje s svojim fantom, Carterjem Reumom, ob katerem prvič v življenju sanja o poroki in otroških imenih: "Zelo sem navdušena nad naslednjim korakom v svojem življenju in nad tem, da bom končno živela resnično življenje. Res verjamem, da družina in otroci dajo življenju pomen. Tega še nisem izkusila, ker do sedaj nisem začutila, da si kdo resnično zasluži mojo ljubezen, sedaj pa sem končno našla to osebo in komaj čakam na naslednji korak."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.