Magazin > VIP
1332 ogledov

Dvojčka za Paris Hilton

paris hilton, Carter Reum Profimedia
Za rojstni dan si bo podarila materinstvo …

Najbolj slavna ameriška hotelska dedinja Paris Hilton bo letos dopolnila 40 let, za rojstni dan pa si želi postati mama. A tega ne bo prepustila usodi. Pri tem si bo namreč pomagala z metodo umetne zunajtelesne oploditve In vitro, s pomočjo katere si je lahko izbrala, da bo imela dvojčka, saj si želi deklico in dečka, kot je zaupala v podcastu. 

To metodo ji je svetovala njena dobra prijateljica Kim Kardashian in Paris je razkrila, da so ji jajčeca že vzeli, da je bilo naporno, a da bo na koncu vredno. Vse to pa bogata dedinja, glasbenica in resničnostna zvezdnica načrtuje s svojim fantom, Carterjem Reumom, ob katerem prvič v življenju sanja o poroki in otroških imenih: "Zelo sem navdušena nad naslednjim korakom v svojem življenju in nad tem, da bom končno živela resnično življenje. Res verjamem, da družina in otroci dajo življenju pomen. Tega še nisem izkusila, ker do sedaj nisem začutila, da si kdo resnično zasluži mojo ljubezen, sedaj pa sem končno našla to osebo in komaj čakam na naslednji korak."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice