Dvor zastrigel z ušesi: Sin norveške prestolonaslednice izbral nagico

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Čeprav je Marius Borg Høiby kot sin norveške prestolonaslednice Mette-Marit v najvišjih aristokratskih krogih, 25-letnik ni izgubil srca za kakšno mlado kraljevo damo.
Oglej si celoten članek

Marius se je marca po štirih letih razšel s Playboyevo manekenko Juliane Snekkestad, a kot kaže se je ponovno zaljubil in tudi tokrat ni izbral dekleta iz aristokratskih krogov. Njegova nova srčna izbranka je resničnostna zvezdnica Nora Haukland, ki je zaslovela v skandinavski različici Otok ljubezni, v kateri je, tako kot v nemški različici, prisotno spogledovanje, crkljanje in kopanje. Že pred novo vzplamtelo ljubeznijo je Nora zmešala glave številnim drugim fantom.

24-letna televizijska lepotica je razkrila, da sta z Mariusom par od poletja. "Postal je moj najboljši prijatelj in skupaj se zabavava," je povedala o svojem skoraj kraljevem fantu. "Vedno me nasmeji, je zelo ekscentričen in zelo vesel. Zelo romantičen in pravi gospod! Spoznala sem moškega, ki v moje življenje prinaša veliko veselja in s katerim sem zelo srečna."

Nora naj bi tudi že spoznala družino svojega izbranca. Po sodelovanju v Otoku ljubezni je Nora zadnji dve leti služila kot model in vplivnica. Leta 2020 se je zaljubila v svojega kolega z Otoka ljubezni Johannesa Klempa, par pa se je leto kasneje zaročil, a je bilo leta 2021 z veliko ljubeznijo televizijskih zvezdnikov že konec.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:02 9. Oktober 2022.

    Preveč sta Nečistovala (seksala), Zato sta se pa razšla. In tokrat ne bo NIč drugače, če bosta nadaljevala v istem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.