Džafest razkriva festivalsko dogajanje

Foto: Promo
Foto: Promo
Festivalsko dogajanje v ljubljanskih Križankah bodo zaznamovali Editors, Danza Macabra, The Toronto Drug Bust, Dubioza Kolektiv in The Wombats.
Oglej si celoten članek

Itak Džafest bo letošnje leto postregel s čisto pravim urbanim glasbenim festivalom, ki bo 10. septembra našo prestolnico odel v festivalsko preobleko z domačimi in tujimi glasbenimi gosti. Po uspehu s skupino The Killers leta 2009 in odmevno lanskoletno trilogijo s Florence&The Machine, Gossip in Plan B, se glasbena zgodba v obliki urbanega festivala nadaljuje.

Tokrat se bodo na odru ljubljanskih Križank zvrstili regijski glasbeniki ter glasbene zvezde svetovnega formata, ki bodo glasbene navdušence zabavali od popoldneva pa vse tja do poznih večernih ur. Dogajanje v Križankah bodo odprli člani slovensko-finske naveze The Toronto Drug Bust, festivalsko vzdušje bodo stopnjevali gostje iz Sarajeva, Dubioza Kolektiv, v značilnih elektronskih ritmih pa nas bo pozibaval slovenski duo Danza Macabra. V Sloveniji bomo prvič gostili tudi britansko indie pop skupino The Wombats, za vrhunec festivala pa bodo poskrbeli Editors.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.