Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Džafest razkriva festivalsko dogajanje

Editors Promo
Festivalsko dogajanje v ljubljanskih Križankah bodo zaznamovali Editors, Danza Macabra, The Toronto Drug Bust, Dubioza Kolektiv in The Wombats.

Itak Džafest bo letošnje leto postregel s čisto pravim urbanim glasbenim festivalom, ki bo 10. septembra našo prestolnico odel v festivalsko preobleko z domačimi in tujimi glasbenimi gosti. Po uspehu s skupino The Killers leta 2009 in odmevno lanskoletno trilogijo s Florence&The Machine, Gossip in Plan B, se glasbena zgodba v obliki urbanega festivala nadaljuje.

Tokrat se bodo na odru ljubljanskih Križank zvrstili regijski glasbeniki ter glasbene zvezde svetovnega formata, ki bodo glasbene navdušence zabavali od popoldneva pa vse tja do poznih večernih ur. Dogajanje v Križankah bodo odprli člani slovensko-finske naveze The Toronto Drug Bust, festivalsko vzdušje bodo stopnjevali gostje iz Sarajeva, Dubioza Kolektiv, v značilnih elektronskih ritmih pa nas bo pozibaval slovenski duo Danza Macabra. V Sloveniji bomo prvič gostili tudi britansko indie pop skupino The Wombats, za vrhunec festivala pa bodo poskrbeli Editors.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.