Eaglesi se vračajo po več kot 28 letih

Foto: Žurnal24 Stari rokerji se vračajo na glasbeno sceno.
Skupina Eagles se vrača s prvim studijskim albumom po 28 letih. Kakor kaže, leta niso botrovala kvaliteti glasbe, ameriški rokerji se niso spremenili.
Oglej si celoten članek

Prvi odzivi na album, imenovan "Long Road Out of Eden", so pozitivni.

Orli so za dvojni album, kateri je mednarodno izšel v ponedeljek, porabili celih šest let. Vendar pa so mnenja med kritiki glede albuma so ostro razdeljena. Rolling Stone revija ja zapisala kritiko na ime ene od pesmi "potent restraint". Pesem daje pozornost na ameriško invazijo v Iraku in ameriskim potrošništvom. Splošna diskusija okrog albuma na internetu je, da je več kot vreden svoje cene, 12 dolarjev.

Vendar pa, kakor smo omenili, so nekateri čisto drugačnega mnenja. Revija Guardian v Veliki Britaniji so ob povratku rokerjev ostali hladni. Komentar se je naslanjel na to, da je nadutost v svetu nežnega rocka nekaj vsakdanjega, album Eaglesov pa je nagnjen k nespodobnosti in nerazumljivosti.

Skupina bo upala da stara megija še deluje. Njihova zbirka hitov iz leta 1976 je v Ameriki najbolje prodajan album vseh časov, po svetu pa so prodali že 120 miljonov albumov.

.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.