Magazin > Film & Glasba & TV
1 ogledov

Eaglesi se vračajo po več kot 28 letih

Stari rokerji se vračajo na glasbeno sceno. Žurnal24 main
Skupina Eagles se vrača s prvim studijskim albumom po 28 letih. Kakor kaže, leta niso botrovala kvaliteti glasbe, ameriški rokerji se niso spremenili.

Prvi odzivi na album, imenovan "Long Road Out of Eden", so pozitivni.

Orli so za dvojni album, kateri je mednarodno izšel v ponedeljek, porabili celih šest let. Vendar pa so mnenja med kritiki glede albuma so ostro razdeljena. Rolling Stone revija ja zapisala kritiko na ime ene od pesmi "potent restraint". Pesem daje pozornost na ameriško invazijo v Iraku in ameriskim potrošništvom. Splošna diskusija okrog albuma na internetu je, da je več kot vreden svoje cene, 12 dolarjev.

Vendar pa, kakor smo omenili, so nekateri čisto drugačnega mnenja. Revija Guardian v Veliki Britaniji so ob povratku rokerjev ostali hladni. Komentar se je naslanjel na to, da je nadutost v svetu nežnega rocka nekaj vsakdanjega, album Eaglesov pa je nagnjen k nespodobnosti in nerazumljivosti.

Skupina bo upala da stara megija še deluje. Njihova zbirka hitov iz leta 1976 je v Ameriki najbolje prodajan album vseh časov, po svetu pa so prodali že 120 miljonov albumov.

.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.