Najbolj zaljubljen par v Hollywoodu ločitev naznanil s fotografijo poljuba

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Če bi se vsi ločevali tako, bi bil svet lepši …
Oglej si celoten članek

Čeprav so ločitve vse prevečkrat povezane z grdimi bitkami po sodiščih, pa obstajajo pari, ki gredo narazen prijateljsko. Med njimi sta tudi igralka Kate Bosworth in režiser Michael Polish, ki sta kar 10 let veljala za enega najbolj zaljubljenih parov v Hollywoodu. 

Igralka je novico sporočila na Instagramu, njen zapis in izbor fotografije, na kateri se poljublja s skoraj bivšim soprogom, pa je presenetil prav vse. "Najini srci sta polni, saj še nikoli nisva bila tako zaljubljena in globoko hvaležna drug za drugega, kot ob tej odločitvi o ločitvi. V zadnjih 10 letih sva z Michaelom vedno izbrala ljubezen. Danes se tako trdno drživa za roke, kot sva na poročni dan prepletala prste. Najine oči zrejo globje drug v drugega, s še več poguma. V procesu odpuščanja sva spoznala, da se najina ljubezen ne bo nikoli končala. Povezave ne izgine. Ljubezen se poglablja, srce se širi," je med drugim zapisala in dodala, da bosta z možem še naprej poslovno sodelovala. 

Foto: Fame Flynet Kate Bosworth in Michael Polish

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:07 7. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 16:44 6. Avgust 2021.

    Kaj to je reklama za ločitev? Žurnal, ste pa res greznica od časopisa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.