Edie Britt bodo ubili

Foto: Žurnal24 Nicolette se z odločitvijo producentov ne strinja.
Kot smo že poročali, bo Nicolette Sheridan zapustila serijo Razočarane gospodinje. A ne zato, ker si želi drugih izzivov. Kriva je finančna kriza.
Oglej si celoten članek

V nedeljo bo Nicolette Sheridan še zadnjič smuknila v čevlje s seksom obsedene gospodinje Edie Britt. Kot kaže, bo to res njen zadnji nastop v Razočaranih gospodinjah, saj so ji scenaristi namenili tragičen konec – umrla bo v avtomobilski nesreči.

Oče te serije Marc Cherry je priznal, da so se od Sheridanove poslovili, ker je tudi Hollywood zajela finančna kriza. V varčevalne ukrepe ga je menda prisilila televizijska mreža ABC. In ker scenaristi niso imeli več idej o razvijanju usode svetlolase Edie, je Cherry Nicolette, ki je za posamezno epizodo zaslužila od 100 in 200 tisoč dolarjev, odpustil.

Sheridanova pravi, da producenti žal niso videli, kakšen potencial se skriva v njenem liku. "Ko odkriješ diamant, ga je treba pravilno oblikovati in ga pokazati ljudem. Njena smrt pomeni za serijo veliko tveganje," pravi razočarana Nicolette.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.