Magazin > Film & Glasba & TV
10 ogledov

Edie Britt bodo ubili

Nicolette se z odločitvijo producentov ne strinja. Žurnal24 main
Kot smo že poročali, bo Nicolette Sheridan zapustila serijo Razočarane gospodinje. A ne zato, ker si želi drugih izzivov. Kriva je finančna kriza.

V nedeljo bo Nicolette Sheridan še zadnjič smuknila v čevlje s seksom obsedene gospodinje Edie Britt. Kot kaže, bo to res njen zadnji nastop v Razočaranih gospodinjah, saj so ji scenaristi namenili tragičen konec – umrla bo v avtomobilski nesreči.

Oče te serije Marc Cherry je priznal, da so se od Sheridanove poslovili, ker je tudi Hollywood zajela finančna kriza. V varčevalne ukrepe ga je menda prisilila televizijska mreža ABC. In ker scenaristi niso imeli več idej o razvijanju usode svetlolase Edie, je Cherry Nicolette, ki je za posamezno epizodo zaslužila od 100 in 200 tisoč dolarjev, odpustil.

Sheridanova pravi, da producenti žal niso videli, kakšen potencial se skriva v njenem liku. "Ko odkriješ diamant, ga je treba pravilno oblikovati in ga pokazati ljudem. Njena smrt pomeni za serijo veliko tveganje," pravi razočarana Nicolette.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.