Edina ga je zapeljala

Skupina Soprano$ je izdala novo skladbo, ki ji je dodala ščepec romantike, zapeljevanja in igrivosti.
Oglej si celoten članek

Skupina Soprano$, ki jo sestavlja peterica izkušenih glasbenikov, je vdihnila življenje pesmi Edina. "Pesem govori o tistem magičnem trenutku sredi poletnega večera, ko ga zagledaš, se odločiš in ga zapelješ. To se je verjetno že vsakemu zgodilo v takšni ali drugačni obliki," je o novi pesmi povedala glavna vokalistka skupine Alenka, ki je bila pred leti bolj prepoznavna kot članica nekdanje zasedbe Bepop.

Skupino sestavljajo Alenka Husič (vokal), Iris Ošlaj (vokal, klaviature-bas), Aleš Zibelnik (klaviature, harmonika, vokal), Frenk Nova (vokal, kitara, saksofon) in Dejan Tabor (bobni, vibrafon). "Smo vesel in srečen bend, kljub času v katerem živimo. Skozi glasbo ostajamo pozitivni," pravi Frenk Nova, ki je vokalna, moralna, idejna in kitarska podpora v skupini.

Za seboj ima skupina že številne nastope, lansko zimo so s svojo glasbo in slovensko himno podpirali slovensko biatlonsko reprezentanco na Pokljuki in Kongresnem trgu. Njihovi nastopi so takšni, kot so oni sami - zanimivi, energični, profesionalni, in ko se energije te peterice srečajo na enem odru, postane pop glasba več kot samo to.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.