Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Edina ga je zapeljala

Skupina Soprano$ je izdala novo skladbo, ki ji je dodala ščepec romantike, zapeljevanja in igrivosti.

Skupina Soprano$, ki jo sestavlja peterica izkušenih glasbenikov, je vdihnila življenje pesmi Edina. "Pesem govori o tistem magičnem trenutku sredi poletnega večera, ko ga zagledaš, se odločiš in ga zapelješ. To se je verjetno že vsakemu zgodilo v takšni ali drugačni obliki," je o novi pesmi povedala glavna vokalistka skupine Alenka, ki je bila pred leti bolj prepoznavna kot članica nekdanje zasedbe Bepop.

Skupino sestavljajo Alenka Husič (vokal), Iris Ošlaj (vokal, klaviature-bas), Aleš Zibelnik (klaviature, harmonika, vokal), Frenk Nova (vokal, kitara, saksofon) in Dejan Tabor (bobni, vibrafon). "Smo vesel in srečen bend, kljub času v katerem živimo. Skozi glasbo ostajamo pozitivni," pravi Frenk Nova, ki je vokalna, moralna, idejna in kitarska podpora v skupini.

Za seboj ima skupina že številne nastope, lansko zimo so s svojo glasbo in slovensko himno podpirali slovensko biatlonsko reprezentanco na Pokljuki in Kongresnem trgu. Njihovi nastopi so takšni, kot so oni sami - zanimivi, energični, profesionalni, in ko se energije te peterice srečajo na enem odru, postane pop glasba več kot samo to.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.