Eksperimentiral je z vicodinom

Foto: Žurnal24 Hugh Laurie ni zadovoljen z nadaljevanko, v kateri je glavni igralec.
Igralec Hugh Laurie se je poskušal svoji vlogi v nadaljevanki Zdravnikova vest približati tako, da je začel jemati zdravilo proti bolečinam vicodin, s katerim je v nadaljevanki zasvojen.
Oglej si celoten članek

"Ne bi vam ga priporočal. Z njim je treba ravnati pazljivo. A če vas nič ne boli, vam da zadovoljujoč, vznesen občutek," je povedal Hugh Laurie.

Laurie, poznan kot perfekcionist, je še povedal, da ni zadovoljen z vlogo tečnega doktorja in da ne ve, koliko časa bodo serijo še snemali. "Zelo sem presenečen, da se je nadaljevanka obdržala. V tem visokokonkurenčnem poslu so namreč možnosti, da boš uspel, zelo majhne. Težko pa je reči, da sem z nadaljevanko zadovoljen ," je še dodal.

"Nadaljevanke ne gledam redno. Ko jo gledajo otroci, se obrnem stran. Nočem gledati samega sebe, še težje pa se poslušam s tem groznim ameriškim naglasom. Ne vem, zakaj se moj glas sliši tako butasto in monotono in je poln napak," je priznal zvezdnik.  

Laurie je povedal tudi, da s seboj ni pripeljal svoje družine, ki še vedno živi v Londonu: "Imam čuden občutek, da bi v trenutku, ko bi se z družino ustalil tu, nadaljevanko ukinili."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.