Magazin > VIP
22 ogledov

Eksperimentiral je z vicodinom

Hugh Laurie ni zadovoljen z nadaljevanko, v kateri je glavni igralec. Žurnal24 main
Igralec Hugh Laurie se je poskušal svoji vlogi v nadaljevanki Zdravnikova vest približati tako, da je začel jemati zdravilo proti bolečinam vicodin, s katerim je v nadaljevanki zasvojen.

"Ne bi vam ga priporočal. Z njim je treba ravnati pazljivo. A če vas nič ne boli, vam da zadovoljujoč, vznesen občutek," je povedal Hugh Laurie.

Laurie, poznan kot perfekcionist, je še povedal, da ni zadovoljen z vlogo tečnega doktorja in da ne ve, koliko časa bodo serijo še snemali. "Zelo sem presenečen, da se je nadaljevanka obdržala. V tem visokokonkurenčnem poslu so namreč možnosti, da boš uspel, zelo majhne. Težko pa je reči, da sem z nadaljevanko zadovoljen ," je še dodal.

"Nadaljevanke ne gledam redno. Ko jo gledajo otroci, se obrnem stran. Nočem gledati samega sebe, še težje pa se poslušam s tem groznim ameriškim naglasom. Ne vem, zakaj se moj glas sliši tako butasto in monotono in je poln napak," je priznal zvezdnik.  

Laurie je povedal tudi, da s seboj ni pripeljal svoje družine, ki še vedno živi v Londonu: "Imam čuden občutek, da bi v trenutku, ko bi se z družino ustalil tu, nadaljevanko ukinili."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.