Ekspresovci praznike polepšali najmanj 50 ogroženim družinam

Foto: Radio Ekspres
Foto: Radio Ekspres
Na Radiu Ekspres, ki so ga številni poslušalci vzeli za svojega zaradi največ glasbe iz 80-tih in najboljših oldijev, so zaključili decembrsko nagradno igro, v okviru katere so razveselili številne družine.
Oglej si celoten članek

Na Radiu Ekspres so si v letošnjem decembru izmislili nagradno igro, s katero so poslušalci poskrbeli za svoj žep, hkrati pa tudi za socialno šibke družine. Radijci so v igri “En račun, dvojna sreča” zbirali Sparove račune; večkrt dnevno so izmed prejetih računov izžrebali enega in če jih je pošiljatelj poklical v program, so mu povrnili polovico zneska z računa. Drugo polovico so namenili nakupu hrane za ogrožene družine.

Foto: Radio Ekspres Radio Ekspres

Z zbranim denarjem smo s hrano napolnili kar 11 nakupovalnih vozičkov, ki smo jih predali Anini zvezdici. Ta bo gotovo poskrbela, da bo hrana prišla v prave roke,” je ob zaključku akcije povedal direktor Radia Ekspres Andrej Meglič.

Ekspresovci leto tako zaključujemo z izvrstnim občutkom, da smo skupaj s pomočjo naših poslušalcev naredili nekaj dobrega; osrečili in praznike polepšali najmanj 50 družinam v Sloveniji.” 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.