Magazin > VIP
59 ogledov

Ekspresovci praznike polepšali najmanj 50 ogroženim družinam

Radio Ekspres Radio Ekspres
Na Radiu Ekspres, ki so ga številni poslušalci vzeli za svojega zaradi največ glasbe iz 80-tih in najboljših oldijev, so zaključili decembrsko nagradno igro, v okviru katere so razveselili številne družine.

Na Radiu Ekspres so si v letošnjem decembru izmislili nagradno igro, s katero so poslušalci poskrbeli za svoj žep, hkrati pa tudi za socialno šibke družine. Radijci so v igri “En račun, dvojna sreča” zbirali Sparove račune; večkrt dnevno so izmed prejetih računov izžrebali enega in če jih je pošiljatelj poklical v program, so mu povrnili polovico zneska z računa. Drugo polovico so namenili nakupu hrane za ogrožene družine.

Radio Ekspres | Avtor: Radio Ekspres Radio Ekspres

Z zbranim denarjem smo s hrano napolnili kar 11 nakupovalnih vozičkov, ki smo jih predali Anini zvezdici. Ta bo gotovo poskrbela, da bo hrana prišla v prave roke,” je ob zaključku akcije povedal direktor Radia Ekspres Andrej Meglič.

Ekspresovci leto tako zaključujemo z izvrstnim občutkom, da smo skupaj s pomočjo naših poslušalcev naredili nekaj dobrega; osrečili in praznike polepšali najmanj 50 družinam v Sloveniji.” 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.