Elisabetta je spregovorila

Foto: Žurnal24 Elisabetta Canalis, George Clooney
Italijanska lepotica Elisabetta Canalis je v intervjuju za revijo Vanity Fair razkrila, da biti v zvezi z enim najbolj privlačnih igralcev ni tako glamurozno, kot se zdi.
Oglej si celoten članek

Elisabetta Canalis je v nedavnem intervjuju za italijanski Vanity Fair razkrila podrobnosti razmerja, ki ga ima z Georgeem Clooneyjem. "So ljudje, ki me preprosto nočejo videti srečne," je povedala 31-letna Elisabetta, ki so jo nedavno vpletali v govorice o uživanju kokaina.

"Včasih se počutim negotovo, a če si ljubljen, se vedno počutiš odlično," je dejala o svoji zvezi z 49-letnim Clooneyjem. "George me rešuje ves čas. Zelo je pozoren. Počutim se bolj ljubljeno kot kadarkoli prej," je povedala Canalisova, ki ve, da grdo govorjenje o njej prihaja iz ljubosumja, a vseeno težko razume, zakaj se ljudje ves čas sprašujejo o njenih motivih za zvezo s Clooneyjem.

Ljubosumne karieristke
"Poznam ženske, tudi zelo uspešne karieristke, ki so Georgeevo fotografijo zdaj izbrisale iz namizja na računalniku. Verjetno se ne bi smela živcirati zaradi tega, saj se je proti zavisti najbolje spopadati s srečo. A se mi zdi, da te ženske ne bodo pozabile in oprostile," je v intervjuju povedala Canalisova.

A njuna zveza ji vliva toliko ljubezni, da drugje ne išče nobenih odobritev. "George je v moje življenje spet prinesel barve. Počutim se odlično, kot da jih imam spet 18," je zaključila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.