Magazin > VIP
19 ogledov

Elisabetta je spregovorila

Elisabetta Canalis, George Clooney Žurnal24 main
Italijanska lepotica Elisabetta Canalis je v intervjuju za revijo Vanity Fair razkrila, da biti v zvezi z enim najbolj privlačnih igralcev ni tako glamurozno, kot se zdi.

Elisabetta Canalis je v nedavnem intervjuju za italijanski Vanity Fair razkrila podrobnosti razmerja, ki ga ima z Georgeem Clooneyjem. "So ljudje, ki me preprosto nočejo videti srečne," je povedala 31-letna Elisabetta, ki so jo nedavno vpletali v govorice o uživanju kokaina.

"Včasih se počutim negotovo, a če si ljubljen, se vedno počutiš odlično," je dejala o svoji zvezi z 49-letnim Clooneyjem. "George me rešuje ves čas. Zelo je pozoren. Počutim se bolj ljubljeno kot kadarkoli prej," je povedala Canalisova, ki ve, da grdo govorjenje o njej prihaja iz ljubosumja, a vseeno težko razume, zakaj se ljudje ves čas sprašujejo o njenih motivih za zvezo s Clooneyjem.

Ljubosumne karieristke
"Poznam ženske, tudi zelo uspešne karieristke, ki so Georgeevo fotografijo zdaj izbrisale iz namizja na računalniku. Verjetno se ne bi smela živcirati zaradi tega, saj se je proti zavisti najbolje spopadati s srečo. A se mi zdi, da te ženske ne bodo pozabile in oprostile," je v intervjuju povedala Canalisova.

A njuna zveza ji vliva toliko ljubezni, da drugje ne išče nobenih odobritev. "George je v moje življenje spet prinesel barve. Počutim se odlično, kot da jih imam spet 18," je zaključila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.