Elon Musk: Njegova prvoaprilska šala ni dosegla želenega učinka

Foto: Profimedia
Nekateri ljudje so žrtve lastnega uspeha, Elon Musk pa očitno lastnega humorja.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko se je 1. aprila Elon Musk na Twitterju pošalil, da je Tesla bankrotiral, so njegove delnice še pred trgovanjem padle. 

Podjetje, ki se je v zadnjem mesecu izgubilo skoraj četrtino svoje vrednosti, je zaradi šale v pred trgovanju padlo še za dodatnih 2,5 odstotka. Takole se je pošalil Musk: "Kljub intenzivnemu trudu, da bi zbrali denar, in razprodaji velikonočnih jajc, z žalostjo sporočamo, da je Tesla povsem bankrotiral, ne morete verjeti." Kasneje je objavil tudi fotografijo, na kateri se z glavo naslanja ob Tesla 3 in v rokah drži karton z napisom bankrot. Šala, ki ga je stala še dodatne izgube milijonov.

A finančne težave niso edino, kar te dni pesti Muska. Pod drobnogled ga je vzela tudi US NTSB (Nacionalni odbor Združenih narodov za varnost v prometu), ki preiskuje tragično nesrečo s smrtnim izidom, ki se je 23. marca zgodila v Kaliforniji in v kateri je bil udeležen tudi avtomobil znamke tesla. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.