Magazin > VIP
2558 ogledov

Elon Musk: Njegova prvoaprilska šala ni dosegla želenega učinka

Elon Musk
Nekateri ljudje so žrtve lastnega uspeha, Elon Musk pa očitno lastnega humorja.

Po tem, ko se je 1. aprila Elon Musk na Twitterju pošalil, da je Tesla bankrotiral, so njegove delnice še pred trgovanjem padle. 

Podjetje, ki se je v zadnjem mesecu izgubilo skoraj četrtino svoje vrednosti, je zaradi šale v pred trgovanju padlo še za dodatnih 2,5 odstotka. Takole se je pošalil Musk: "Kljub intenzivnemu trudu, da bi zbrali denar, in razprodaji velikonočnih jajc, z žalostjo sporočamo, da je Tesla povsem bankrotiral, ne morete verjeti." Kasneje je objavil tudi fotografijo, na kateri se z glavo naslanja ob Tesla 3 in v rokah drži karton z napisom bankrot. Šala, ki ga je stala še dodatne izgube milijonov.

A finančne težave niso edino, kar te dni pesti Muska. Pod drobnogled ga je vzela tudi US NTSB (Nacionalni odbor Združenih narodov za varnost v prometu), ki preiskuje tragično nesrečo s smrtnim izidom, ki se je 23. marca zgodila v Kaliforniji in v kateri je bil udeležen tudi avtomobil znamke tesla. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.