Avto
6104 ogledov

Razstavili so teslo in odkrili ...

Tesla model 3 Tesla
Ali je tesla zares tako slaba? To so ugotovili pri Autoline Networku. Video.

Za razvoj novega avtomobila so po pravilu potrebna leta in milijardni vložki. Uspeh v veliki meri temelji tudi na znanju in izkušnjah. Kot kaže pri Tesli manjka vsakega po malo.

Tesla S Avto Najcenejši tesla S na svetu

Prav na to v svojem videu poudarjajo pri Autoline Network, kjer so naredili reportažo o Teslini novosti, modelu model 3. To je zgolj začetek, saj bodo fantje iz podjetja Munro & Associates vozilo povsem razstavili in preverili, kako dober je.

Superpolnilnica Tesla Avto Tesla z največjo izgubo vseh časov

Že v prvi fazi, vizualnega pregleda vozila, so odkrili številna problematična področja. V želji, da bodo inovativni, so pri Tesli naredili kar nekaj začetniških napak, posebej, ko je govor o kakovosti vozil in prijaznosti do uporabnikov. Slabi spoji in velike luknje se "vidijo z Marsa," steklo na prednjih vratih se slabo spušča in dviga že pri novem avtomobili, nekatera stikala so skrili tako, da jih mora lastnik iskati do onemoglosti, je opazil strokovnjak za „razdiranje vozil“ in ugotavljanje napak Sandy Munro. 

Tesla roadster Avto Tesla ima avto, ki bo zasenčil celo superavte

Da je stvar še slabša, so Teslini strokovnjaki naredili nekaj napak v korakih. Projektni spodrsljaj so ročice za vrata, ki jih je treba odpirati z dvema rokama, medtem, ko so varnostni sistemi tako zapleteni, da je treba brati navodila za uporabo. Dostop do glavnega energetskega kabla je v izrednih situacijah, kot je prometna nesreča, praktično nemogoč.

Aston martina vintage in fisker EMotion Avto Sta Aston Martin in Tesla nesramno kopirala?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.