Magazin > VIP
1365 ogledov

Elon Musk: Njegov oče dobil otroka s pastorko

Elon Musk Epa
Elon Musk je svojega očeta označil za "slabega človeka" in "zlobnega".

Elon Musk je dobil polbrata. Njegov oče Errol je pri 72-tih letih spet postal oče. Otroka mu je rodila njegova 42 let mlajša pastorka Jana Bezuidenhout. Z njeno mamo Heide se je Errol poročil, ko je bila Jana stara štiri leta. Zakon je trajal 18 let. "Ljubim ga, četudi ta otrok ni bil načrtovan. Ker sem previden, sem zahteval očetovski test, da bi se prepričal, da je res moj," je povedal Errol in dodal: "Hčerki Ali sem povedal za otroka, ker sem mislil, da me bo podpirala. Rekla je, da sem nor, duševno bolan. Povedala je ostalim družinskim članom, ki so nato znoreli."

Elon otrokovega prihoda še ni komentiral. Tega verjetno tudi ne bo storil, saj se s svojim očetom ne razume najbolje. V preteklosti ga je označil za "slabega človeka" in tudi za "zlobnega". Radaronline pa poroča, da je bil Musk besen, ko je slišal za novico. "Pomiriti se mora. Ne bom udaril nazaj. Počakal bom, da pride k pameti. Obnaša se kot razvajen otrok," je sinove besede, da je zloben, pokomentiral Errol. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.