Avto
3204 ogledov

Legenda avtomobilizma: Čim prej kupite teslo

Tesla S Tesla Motors
Veteran in legenda avtomobilske industrije je s svojo izjavo vznemiril ljubitelje avtomobilov.

Nekdanji podpredsednik General Motorsa Bob Lutz Tesli ne napoveduje bleščeče prihodnosti. Še več, napoveduje njen skorajšnji konec ... Švicar z ameriškim potnim listom ne izbira besed, ko gre za Teslo.

V preteklosti je izjavil, da njen lastnik Elon Musk ni dojel, da morajo biti prihodki večji od stroškov. Lutz pravi, da ne vidi možnosti, kako bi lahko podjetje postalo dobičkonosno. Dodaja, da številne pohvale in pozitivne kritike niso odraz realnega stanja, ki je, poslovanje z velikanskimi izgubami. 

Superpolnilnica Tesla Avto Tesla z največjo izgubo vseh časov

Za LA Times je tako izjavil, da bo Musk ostal brez denarja: "Z neveščimi naložbami ostaneš brez denarja. To je jasen kazalnik, da podjetja ne vodiš v pravo smer."

Da ne bo pomote, legenda avtomobilske industrije Bob Lutz ne skriva, da je velik privrženec znamke Tesla in njenih električnih avtomobilov. Dodaja, da so Teslina vozila vrhunska, zato je prepričan, da naj vsi, ki imajo namen kupiti teslo model S to storijo čim prej, saj je na vidiku propad podjetja.

Komentarjev 1
  • samo.jst 07:34 01.februar 2018.

    Klatenje prazne slame. Avtomobilska industrija se je na polno usmerila v e-vozila in Tesla je pojem tega. Sama blagovna znamka je toliko prepoznavna, da bo še kar nekaj časa zanimiva za investitorje, kljub potencialnim izgubam in nabijanju "nasportnikov".