Elon Musk po koncu zveze v "hudih bolečinah“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Spregovoril o koncu zveze z lepo igralko.
Oglej si celoten članek

V intervjuju za Rolling Stone je predsedniku podjetja Tesla Motors, Elon Musk, spregovoril o svoji propadli z zvezi z igralko Amber Heard. "Razšel sem se z dekletom. Res sem bil zaljubljen, zato je zelo bolelo. No, mislim, da je ona zapustila mene bolj, kot sem jaz zapustil njo,“ je povedal 46-letnik in dodal, da je v "hudih čustvenih bolečinah“, odkar sta se po enem letu ljubezni avgusta razšla.

Musk je še razkril, da se je moral na predstavitvi modela 3 zelo truditi, da ni bil videti "kot najbolj depresiven tip“ v prostoru. "Večino dneva sem bil žalosten. Potem sem se moral razvedriti, spiti nekaj red bullov in se družiti s pozitivnimi ljudmi. Rekel sem si: Okoli mene so ljudje, ki računajo name. Dajmo!

Bogataš, ki je bil poročen že dvakrat, je poudaril, da ne išče seksa za eno noč, ampak si želi resne zveze. "Iščem sorodno dušo. Če nisem zaljubljen, če nisem z nekom v resni zvezi, potem nisem srečen. /.../ Ubija me, če grem sam spat.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.