Magazin > VIP
1379 ogledov

Elon Musk po koncu zveze v "hudih bolečinah“

Amber Heard in Elon Musk Profimedias
Spregovoril o koncu zveze z lepo igralko.

V intervjuju za Rolling Stone je predsedniku podjetja Tesla Motors, Elon Musk, spregovoril o svoji propadli z zvezi z igralko Amber Heard. "Razšel sem se z dekletom. Res sem bil zaljubljen, zato je zelo bolelo. No, mislim, da je ona zapustila mene bolj, kot sem jaz zapustil njo,“ je povedal 46-letnik in dodal, da je v "hudih čustvenih bolečinah“, odkar sta se po enem letu ljubezni avgusta razšla.

Musk je še razkril, da se je moral na predstavitvi modela 3 zelo truditi, da ni bil videti "kot najbolj depresiven tip“ v prostoru. "Večino dneva sem bil žalosten. Potem sem se moral razvedriti, spiti nekaj red bullov in se družiti s pozitivnimi ljudmi. Rekel sem si: Okoli mene so ljudje, ki računajo name. Dajmo!

Bogataš, ki je bil poročen že dvakrat, je poudaril, da ne išče seksa za eno noč, ampak si želi resne zveze. "Iščem sorodno dušo. Če nisem zaljubljen, če nisem z nekom v resni zvezi, potem nisem srečen. /.../ Ubija me, če grem sam spat.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.