Elvis Jackson z novim singlom

Foto: Žurnal24 V Ljubljani bodo nastopili 19. maja. (Foto: arhiv skupine)
Elvis Jackson, ki so trenutno na evropski koncertni turneji, so izdali novi urbani rock singel z naslovom Street 45.
Oglej si celoten članek

Skupina Elvis Jackson je izdala svoj peti singel z albuma Against The Gravity. Pri pesmi Street 45 so ubrali malo drugačen glasbeni pristop, ki tekstovno dejansko povzema perečo aktualno družbeno-socialno klimo, predvsem pa glasbeno odstopa od vseh pesmi z albuma, saj nima značilnih punk rock ali reggae elementov. Še najbolj bi mu lahko pristavili oznako urbanega rock komada s poudarjenim uličnim beatom.

 

Za omenjeno pesem se na relaciji New York–Sarajevo, v produkciji priznane ekipe Knap Studia, snema tudi zanimiv animirani videospot, ki pa ga bomo dočakali po povratku skupine z evropske koncertne turneje.

 

Skupina trenutno nastopa po Švici, veliki zaključek pa bodo pripravili v ljubljanskih Križankah 19. maja. Tam boste lahko prisluhnili novemu singlu ter drugim pesmim z aktualne izdaje Against The Gravity, poleg tega pa bodo zaigrali tudi vse največje hite skupine in nekaj novejših, še neizdanih pesmi.

 

Do takrat pa lahko novo skladbo poslušate na našem spletnem portalu: ELVIS JACKSON- STREET 45

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.