Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Elvis Jackson z novim singlom

V Ljubljani bodo nastopili 19. maja. (Foto: arhiv skupine) Žurnal24 main
Elvis Jackson, ki so trenutno na evropski koncertni turneji, so izdali novi urbani rock singel z naslovom Street 45.

Skupina Elvis Jackson je izdala svoj peti singel z albuma Against The Gravity. Pri pesmi Street 45 so ubrali malo drugačen glasbeni pristop, ki tekstovno dejansko povzema perečo aktualno družbeno-socialno klimo, predvsem pa glasbeno odstopa od vseh pesmi z albuma, saj nima značilnih punk rock ali reggae elementov. Še najbolj bi mu lahko pristavili oznako urbanega rock komada s poudarjenim uličnim beatom.

 

Za omenjeno pesem se na relaciji New York–Sarajevo, v produkciji priznane ekipe Knap Studia, snema tudi zanimiv animirani videospot, ki pa ga bomo dočakali po povratku skupine z evropske koncertne turneje.

 

Skupina trenutno nastopa po Švici, veliki zaključek pa bodo pripravili v ljubljanskih Križankah 19. maja. Tam boste lahko prisluhnili novemu singlu ter drugim pesmim z aktualne izdaje Against The Gravity, poleg tega pa bodo zaigrali tudi vse največje hite skupine in nekaj novejših, še neizdanih pesmi.

 

Do takrat pa lahko novo skladbo poslušate na našem spletnem portalu: ELVIS JACKSON- STREET 45

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.