Ema 2021: Naša glasbena legenda šokirala voditelja Eme

Foto: RTVS
Foto: RTVS
Lea in Nejc sta debelo pogledala.
Oglej si celoten članek

Za nami je Ema 2021. Ana Soklič se bo na Eurosongu predstavila s pesmijo Amen.

EMA se je letos osredotočala na zgodovino najbolj odmevnih slovenskih in jugoslovanskih nastopov, saj letos mineva 60 let od prvega nastopa nekdanje skupne države na Pesmi Evrovizije. V oddajo se je vklopila Ditka Haberl, ki je s skupino Pepel in kri Jugoslavijo leta 1975 zastopala na Evroviziji na Švedskem, kjer so zasedli 13. mesto. 

Ditka pravi, da se ne spominja, da so veljali za favorite, se pa spominja odgovornosti in želje biti najboljši. "Svojo nalogo smo opravili profesionalno in dobro,“ je povedala, na vprašanje Lee Sirk, ki je Emo vodila, kako se počuti, ko danes sliši pesem Dan ljubezni, pa presenetila z odgovorom: "Zdaj ste me pa našli. Pesmica je enostavna, z refrenom, ki se ponavlja in je bil zame vedno tako pocukran. Ljudje so jo vzeli za svojo, postala je ljudska, danes že malce iztrošena, ampak meni ni segla do srca.“ Dodala je še: "Še danes je ne morem slišati. Žal.“

Lea in njen sovoditelj sta ostala odprtih ust. "To pa je bilo zanimivo. Hvala za iskrenost,“ se ji je Lea zahvalila. 

Foto: RTVS ema2021

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:14 28. Februar 2021.

    BRAVO DITKA

  • 11:03 28. Februar 2021.

    Ditka ima slabo izkušnjo s Hrušovarjem to bo to ;)

  • 10:41 28. Februar 2021.

    Ditka ima dovolj poguma, da pove, tako, kot je. EMA je (od nekdaj, stanje pa se slabša) polna blefa, kiča, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.