Emi: "Strah me je“

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tekmovalec šova Bar Emi, ki so ga v soboto napadli homofobi, pravi, da se ne bo predal.
Oglej si celoten članek

Emi je svojim oboževalcem sporočil, da je z njim vse v redu in da ne bo dovolil, da ga takšna stvar vrže s tira. "To bo za homofobe še dodatna provokacija. /.../Lahko me razume le tisti, ki je bil v podobni situaciji, pa še teh je več kot pol mrtvih. Zaradi mene jih lahko pride 600 in me kamenjajo, a ne bom se predal,“ je izjavil najmlajši tekmovalec šova in dodal, da je bil udarec, ki ga je dobil, precej močan. "Čudno se počutim. Strah me je iti ven,“ še pravi 'kralj čistoče'.

Zaradi spora pa je počilo tudi med ostali tekmovalci. Dekleta so Reneju in Joelu zamerila, da se v spor nista vmešala, Ivona pa je napadla Suzano, ki se je tik pred incidentom pogovarjala z napadalcem. Vročekrvna Ivona trdi, da je Suzana kimala, ko je neznanec žalil Emija.

"Ona nič ne dojema. Kima na vse živo. Rekla je, da ga ni razumela, nato pa v avtu ponovi vse njegove besede. Vse zanika, ker se Emiju noče zameriti,“ je izjavila Ivona, ki je prepričana, da Suzana, tako kot Rene in Joel, napadalce pozna. S tem se ne strinjamo, saj je Suzana Reneja večkrat vprašala, kdo so, a ji je ta odvrnil, da naj ga tega ne sprašuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:08 31. Marec 2015.

    Emi, na vdaj se... eni iščejo probleme ali celo slavo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.