Emma Bunton drugič postala mamica

Foto: Žurnal24 Emma in Jade sta se razveselila še enega sina. (Foto: Flynet)
Emma Bunton, nekdanja članica skupine Spice Girls, je rodila. Veselo novico je sporočila kar prek Twitterja, kjer je svojim oboževalcem razkrila tudi ime svojega drugorojenca.
Oglej si celoten članek

Emma, znana tudi kot Baby Spice, je tudi v drugo rodila sina. Na svojem Twitter profilu je zapisala, da je porod potekal brez težav ter da sta z zaročencem Jadom Jonesom presrečna. Izdala je tudi, da sta malčka poimenovala Tate. "Naš prekrasni Tate je prišel precej glasno. Vsi smo zelo srečni in vznemirjeni." 35-letna pevka in njen izbranec že imata enega sina, triletnega Beaua.

 

Emma in Jade sta novico o zaroki sporočila januarja letos, dva meseca po tem, ko je zvezdnica sporočila, da je spet noseča. In prav blaženo stanje naj bi bilo krivo, da se je Emma spet zbližala z ostalimi članicami bivše skupine Spice Girls. Pravi, da se zaradi otrok vidijo in družijo pogosteje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.