Magazin > VIP
21 ogledov

Emma Bunton drugič postala mamica

Emma in Jade sta se razveselila še enega sina. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Emma Bunton, nekdanja članica skupine Spice Girls, je rodila. Veselo novico je sporočila kar prek Twitterja, kjer je svojim oboževalcem razkrila tudi ime svojega drugorojenca.

Emma, znana tudi kot Baby Spice, je tudi v drugo rodila sina. Na svojem Twitter profilu je zapisala, da je porod potekal brez težav ter da sta z zaročencem Jadom Jonesom presrečna. Izdala je tudi, da sta malčka poimenovala Tate. "Naš prekrasni Tate je prišel precej glasno. Vsi smo zelo srečni in vznemirjeni." 35-letna pevka in njen izbranec že imata enega sina, triletnega Beaua.

 

Emma in Jade sta novico o zaroki sporočila januarja letos, dva meseca po tem, ko je zvezdnica sporočila, da je spet noseča. In prav blaženo stanje naj bi bilo krivo, da se je Emma spet zbližala z ostalimi članicami bivše skupine Spice Girls. Pravi, da se zaradi otrok vidijo in družijo pogosteje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.