Epilacija skoraj brez bolečin

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nov izdelek obljublja neboleče odstranjevanje dlačic na bikini predelu. Na spletu ga lahko kupite za 18 evrov.
Oglej si celoten članek

Na trgu se je pojavil nov izdelek za odstranjevanje dlačic, ki obljublja gladko kožo brez bolečin. Imenuje se bare ease kit in prihaja iz Amerike.

Krema omrtviči kožo

Izdelek se od klasičnih pripravkov za epilacijo z voskom razlikuje po tem, da na območje, na katerem boste odstranjevali dlačice, najprej nanesete posebno kremo, ki kožo omrtviči. Nato za dobre pol ure oblečete priložene hlačke, ki poskrbijo, da krema deluje čim učinkoviteje. Po tem postopku imate od deset do 20 minut časa, da odstranite vse nezaželene dlačice. Krema vsebuje predvsem lidokain, alojo in jojobino olje. Lidokain kožo omrtviči, drugi dve sestavini pa jo negujeta in pomirjata ter zmanjšata pekoč občutek, srbenje in rdečico. Izdelka za zdaj pri nas še ni mogoče kupiti v prosti prodaji, lahko pa ga za slabih 18 evrov prek spleta naročite iz ZDA. Eno pakiranje zadostuje za zgolj eno uporabo, kar pomeni, da boste za neboleče odstranjevanje dlačic zapravili nemalo denarja.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.