Magazin > Lepota & telo
388 ogledov

Epilacija skoraj brez bolečin

plaža, bikini Shutterstock
Nov izdelek obljublja neboleče odstranjevanje dlačic na bikini predelu. Na spletu ga lahko kupite za 18 evrov.

Na trgu se je pojavil nov izdelek za odstranjevanje dlačic, ki obljublja gladko kožo brez bolečin. Imenuje se bare ease kit in prihaja iz Amerike.

Krema omrtviči kožo

Izdelek se od klasičnih pripravkov za epilacijo z voskom razlikuje po tem, da na območje, na katerem boste odstranjevali dlačice, najprej nanesete posebno kremo, ki kožo omrtviči. Nato za dobre pol ure oblečete priložene hlačke, ki poskrbijo, da krema deluje čim učinkoviteje. Po tem postopku imate od deset do 20 minut časa, da odstranite vse nezaželene dlačice. Krema vsebuje predvsem lidokain, alojo in jojobino olje. Lidokain kožo omrtviči, drugi dve sestavini pa jo negujeta in pomirjata ter zmanjšata pekoč občutek, srbenje in rdečico. Izdelka za zdaj pri nas še ni mogoče kupiti v prosti prodaji, lahko pa ga za slabih 18 evrov prek spleta naročite iz ZDA. Eno pakiranje zadostuje za zgolj eno uporabo, kar pomeni, da boste za neboleče odstranjevanje dlačic zapravili nemalo denarja.




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.