Eros Ramazzotti: Ta poljub je imel posledice

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Oboževalci nekdanjega para so bili navdušeni, Michellin mož pa malo manj, čeprav sta sredi ločitve.
Oglej si celoten članek

Odkar je znano, da se švicarska voditeljica Michelle Hunziker po sedmih letih zakona ločuje od Tomasa Trussardija, dediča modnega imperija Trussardi, lepotičini oboževalci upajo, da se bo vrnila v objem bivšega moža - italijanskega pevca Erosa Ramazzottija, s katerim ima hčerko Auroro.

Zvezdnik je bivšo ženo, s katero je bil poročen 11 let, obiskal v njeni TV-oddaji Michelle Impossible, v kateri sta dala javnosti jasno vedeti, da sta le prijatelja. Drug drugega sta kovala v zvezde, nato pa je padel majhen poljub, ki so ga gledalci pozdravili z aplavzom, Trussardiju pa je dvignil pokrov. Bild poroča, da je bil 38-letnik iz sebe. Bil je tako prizadet, da Michelle in Aurori ne sledi več na Instagramu. Italijanski mediji pravijo, da je to znak, da se obeta umazana ločitev. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:25 27. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 10:22 27. Februar 2022.

    Michelle je prava raketa, bomba. MILF

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.