Magazin > VIP
12141 ogledov

Eros Ramazzotti: Ta poljub je imel posledice

eros, michelle hunziker Youtube
Oboževalci nekdanjega para so bili navdušeni, Michellin mož pa malo manj, čeprav sta sredi ločitve.

Odkar je znano, da se švicarska voditeljica Michelle Hunziker po sedmih letih zakona ločuje od Tomasa Trussardija, dediča modnega imperija Trussardi, lepotičini oboževalci upajo, da se bo vrnila v objem bivšega moža - italijanskega pevca Erosa Ramazzottija, s katerim ima hčerko Auroro.

Zvezdnik je bivšo ženo, s katero je bil poročen 11 let, obiskal v njeni TV-oddaji Michelle Impossible, v kateri sta dala javnosti jasno vedeti, da sta le prijatelja. Drug drugega sta kovala v zvezde, nato pa je padel majhen poljub, ki so ga gledalci pozdravili z aplavzom, Trussardiju pa je dvignil pokrov. Bild poroča, da je bil 38-letnik iz sebe. Bil je tako prizadet, da Michelle in Aurori ne sledi več na Instagramu. Italijanski mediji pravijo, da je to znak, da se obeta umazana ločitev. 

 

 

Komentarjev 2
  • Judith_Carter 10:25 27.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • johan 10:22 27.februar 2022.

    Michelle je prava raketa, bomba. MILF