Erotična hipnoza

Foto: Žurnal24 Z besedami lahko včasih uspešno nadomestite uporabo zdravil. (Foto: Shutterstock
Spolne motnje lahko premagate tudi z vodeno meditacijo.
Oglej si celoten članek

Zdravljenja različnih spolnih motenj se lahko lotite tudi brez uporabe tablet in klasičnih tehnik oziroma ga nadgradite. Po svetu se v te namene vse pogosteje uporablja hipnoza, tehnika, ki se je je prijelo ime erotična hipnoza in prihaja iz Argentine.

Odstira duševne težave
Pri tem ne gre za hipnozo, v kateri bi si pacient preprosto predstavljal erotične prizore, temveč za resen pristop k problemu. Terapevt pacientu pomaga odkrivati globoko ukoreninjene duševne težave, ki so pogost vzrok tovrstnih motenj. Popolna sprostitev, ki je podobna meditaciji, pri pacientu namreč odstrani ovire, zaradi katerih ta pri klasičnem pogovoru s specialistom ne zmore razkriti vsega, kar mu leži na duši. Tehnika je zato uspešna predvsem pri tistih, katerih motnje niso zgolj posledica telesnih okvar.  Prvi pogoj za uspešnost te metode je seveda ta, da jo izvaja za to posebej usposobljen strokovnjak. Delavnice erotične hipnoze izvajajo tudi pri nas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.