Erotične trgovine za bogaboječe

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Po tem, ko je poljski duhovnik Ksawery Knotz požel uspehe s priročniki o seksu, zdaj na priljubljenosti pridobivajo erotične trgovine, ki so namenjene vernikom.
Oglej si celoten članek

Poljski duhovnik Ksawery Knotz je že pred časom postal seksualni guru. Napisal je knjige, v katerih vernikom pojasnjuje, kako seksati in dosegati orgazme. Knotz, ki praktično nima spolnih izkušenj, saj po določilih cerkve živi v celibatu, je objavil ljubezenska priročnika z naslovi: Seks, kakršnega ne poznate – za zakonce, ki ljubijo Boga, in Seks je božanski. Knjigi, ki so ju nekateri poimenovali kar katoliška Kamasutra, sta bili napisani z blagoslovom poljske Katoliške cerkve.

Seks šopi so postali hit

Po knjižnih uspehih pa so na Poljskem postale popularne tudi erotične trgovine, ki so namenjene izključno vernikom. "Zakonska postelja" je le ena takšnih trgovin. Njena ustanoviteljica Izabela Kwiatkowska je za poljsko televizijo TVP.info. povedala: "Trgovina z erotičnimi pripomočki, ki je namenjena vernikom, ni vulgarna in perverzna. Celotna ideja je bila zasnovana na izražanju ljubezni z nekoliko bolj diskretnimi erotičnimi pripomočki, kot je to pri takšnih trgovinah v navadi."

Kljub pomanjkljivemu oglaševanju naj bi Zakonska postelja doživljala velike uspehe. Verniki se veselijo bolj odprtega odnosa do spolnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.