Magazin
89 ogledov

Erotične trgovine za bogaboječe

telo, seks Shutterstock
Po tem, ko je poljski duhovnik Ksawery Knotz požel uspehe s priročniki o seksu, zdaj na priljubljenosti pridobivajo erotične trgovine, ki so namenjene vernikom.

Poljski duhovnik Ksawery Knotz je že pred časom postal seksualni guru. Napisal je knjige, v katerih vernikom pojasnjuje, kako seksati in dosegati orgazme. Knotz, ki praktično nima spolnih izkušenj, saj po določilih cerkve živi v celibatu, je objavil ljubezenska priročnika z naslovi: Seks, kakršnega ne poznate – za zakonce, ki ljubijo Boga, in Seks je božanski. Knjigi, ki so ju nekateri poimenovali kar katoliška Kamasutra, sta bili napisani z blagoslovom poljske Katoliške cerkve.

Seks šopi so postali hit

Po knjižnih uspehih pa so na Poljskem postale popularne tudi erotične trgovine, ki so namenjene izključno vernikom. "Zakonska postelja" je le ena takšnih trgovin. Njena ustanoviteljica Izabela Kwiatkowska je za poljsko televizijo TVP.info. povedala: "Trgovina z erotičnimi pripomočki, ki je namenjena vernikom, ni vulgarna in perverzna. Celotna ideja je bila zasnovana na izražanju ljubezni z nekoliko bolj diskretnimi erotičnimi pripomočki, kot je to pri takšnih trgovinah v navadi."

Kljub pomanjkljivemu oglaševanju naj bi Zakonska postelja doživljala velike uspehe. Verniki se veselijo bolj odprtega odnosa do spolnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.