Eva Irgl se je naposled le odločila za povečanje družine

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kako lepo!
Oglej si celoten članek

Lepa poslanka Eva Irgl je glede svojega zasebnega življenja zadnje čase zelo skrivnostna, za praznike pa je razkrila, da se ji je pridružil nov družinski član. "Joj, kako je luškan. Je prinesel radost in veselje v novo leto. Naj bo tudi vaše srečno," je zapisala na Instagramu in objavila fotografije psička pasme airedalski terier. 

Veliko bolj zadržana pa je glede svojega ljubezenskega življenja. Po razhodu z Luko Ličarjem je bila nekaj časa samska, nato pa je na Instagramu občasno začela objavljati utrinke z Davorjem Božičem, nekdanjo TV zvezdo legendarne otroške oddaje Pod klobukom. Govori se, da sta par, kar je Irglova pred tedni podžgala z objavo za njegov rojstni dan, ko je ob njegovi fotografiji zapisala: "Po več kot desetih letih sva se znova srečala pred vhodom v garažo Maximarketa. Tako sva se razveselila drug drugega, da verjameva, da je bilo to najino srečanje pravi dar. Vse najboljše." Njegova sestra, nekdanja pevka Pika Božič, pa je pod fotografijo dodala: "Še dobro, da je Kupid dober lokostrelec."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 29

  • 14:51 9. Januar 2021.

    V teh težkih časih objavljate na naslovnicah take trače. Žalostno.

  • 10:37 9. Januar 2021.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od d0ma. zaslužim 25 …

  • 09:07 9. Januar 2021.

    Pa pravijo,da ta pasma dobro liže......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.