Magazin > VIP
42287 ogledov

Eva Irgl se je naposled le odločila za povečanje družine

Eva Irgl Saša Despot
Kako lepo!

Lepa poslanka Eva Irgl je glede svojega zasebnega življenja zadnje čase zelo skrivnostna, za praznike pa je razkrila, da se ji je pridružil nov družinski član. "Joj, kako je luškan. Je prinesel radost in veselje v novo leto. Naj bo tudi vaše srečno," je zapisala na Instagramu in objavila fotografije psička pasme airedalski terier. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Veliko bolj zadržana pa je glede svojega ljubezenskega življenja. Po razhodu z Luko Ličarjem je bila nekaj časa samska, nato pa je na Instagramu občasno začela objavljati utrinke z Davorjem Božičem, nekdanjo TV zvezdo legendarne otroške oddaje Pod klobukom. Govori se, da sta par, kar je Irglova pred tedni podžgala z objavo za njegov rojstni dan, ko je ob njegovi fotografiji zapisala: "Po več kot desetih letih sva se znova srečala pred vhodom v garažo Maximarketa. Tako sva se razveselila drug drugega, da verjameva, da je bilo to najino srečanje pravi dar. Vse najboljše." Njegova sestra, nekdanja pevka Pika Božič, pa je pod fotografijo dodala: "Še dobro, da je Kupid dober lokostrelec."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Komentarjev 29
  • anica00 14:51 09.januar 2021.

    V teh težkih časih objavljate na naslovnicah take trače. Žalostno.

  • Avatar Pamela_Luke
    Pamela_Luke 10:37 09.januar 2021.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od d0ma. zaslužim 25 tis0č dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. prip0ročam, da poskusite. Za več podrobnosti .... ➤ ➤➤ ➤ LovesMeetx.Com

  • sam1 09:07 09.januar 2021.

    Pa pravijo,da ta pasma dobro liže......

Sorodne novice