Magazin > Bizarno
3432 ogledov

Zaljubljenemu Slovencu predlagali bizarne ideje za prehod občine

žalosten moški Profimedias
"Videla se nisva že skoraj mesec in pol, saj ne želiva tvegat visoke kazni. Oba sva že rahlo depresivna," je na forumu potožil zaljubljeni fant …

Na fotumu Med.over.net je zaljubljeni Slovenec potožil, da svojega dekleta ni vedel že mesec in pol. 

"Pozdrav, da na kratko opišem svoj problem. Sem v zvezi, ki traja že 3 leta in pol, ona je še študentka jaz pa zaenkrat brezposelna oseba. Nekaj časa sva skupaj živela v Ljubljani, ker pa sem jaz končal faks eno leto prej, sem se moral oktobra odseliti, ona pa je tudi šla domov saj ima v zadnjem letniku samo še prakso. Ona živi blizu Maribora, jaz pa na drugem koncu Slovenije. Zaradi premajhnih in nerednih prihodkov sva se odločila, da to leto še živima pri starših in se videvava za vikende itd. zdaj pa je udarila korona oz. bolje rečeno ti butasti ukrepi. Videla se nisva že skoraj mesec in pol, saj ne želiva tvegat visoke kazni. Oba sva že rahlo depresivna saj nikakor ne uspeva dobit nekega potrdila za prehod med občinami po drugi strani pa vsakodnevno gledava ljudi, ki niso niti malo upravičeni do gibanja med občinami pa to počnejo saj imajo 'false' potrdila. Ljudje so vsak dan z mano v dvigalu brez maske, pol se jih ne drži ukrepov in ne držijo razdalje, celo pokašljujejo brez maske v trgovinah, jaz pa ne smem videti ljubljene osebe? Meni se to ne zdi normalno. Kje lahko dobim kakšno potrdilo, kaj naj naredim? Prosim za kakršnekoli nasvete, saj sva midva brez idej in se nama bo zmešalo saj temu ni in ni videti konca," je zapisal zaljubljeni mladenič.

Neverjetno, kaj vse so mu svetovali Facebook uporabniki. Nekateri nasveti so zelo domiselni, drugi pa celo bizarni: 


"Pokličeš v bližini cilja nek S. P., pa se zmeniš, da mu daš za pivo, ko prideš tja in naj ti pošlje potrdilo, da greš na razgovor za službo."

"Pa ti si pravi blokovc. Napiši, da greš k partnerki, ki je noseča in greš."

"Jaz bi se naročila pri zobozdravniku, pa bi šla vsak teden eno plombo zrihtat." 

"Jaz bi si uredila začasno prebivališče pri njej, pol pa lahko hodiš tja kadar hočeš."

"Kaj se bojiš, idi do nje, pa ji pokaži, da si ded z jajci. Jaz bi takoj, pa sem samski."

"Mojega sem videla v enem letu 2x, ko je bil v vojski, pa sva po 25 letih še vedno skupaj. In samo pisma so šibala."

"Bogi revček, a ti ne zdržiš ali okončina. Lej njo sigurno sosed štela."

"Če se ne motim, se partnerja lahko obišče ... sicer pa jaz vam povem, da ni nikjer nobene kontrole … srečno."

Med predlogi, pa se je našel celo nekdo, ki je priložnost izkoristil za "ženitni oglas": "Če je kakšna oseba nežnejšega spola za pogovor, sem 35 letni Štajerc z okolice Maribora, ne kadim in ne pijem alkohola..."

Komentarjev 2
  • Naklonsky 11:08 13.december 2020.

    "Videla se nisva že skoraj mesec in pol.." Če bi bil v bivši jugo vojski, bi pa lahko čakal eno leto ali več ... sčasoma si bo kako še želel kakšne pavze. Danes, v informacijski tehnologiji to pa res ni tako tragično!

  • Avatar @narhist
    @narhist 10:16 13.december 2020.

    Pa saj ni vojna, da bi na mejah z mitraljezi stal. Če bi res bil tko zelo zaljubljen, bi že našel način, da pride do svoje drage, ne pa da veka po nekem forumu in išče nasvete.

Sorodne novice