Magazin > Odnosi in prosti čas
2184 ogledov

Znamenja, ki se bodo decembra zaljubila

ljubezen Profimedia
Ste že oddani ali še vedno čakate na sorodno dušo? Če še vedno niste našli pravega partnerja in ste rojeni v enem od teh znamenj, se lahko veselite. Čaka vas lep december!

1. Škorpijon
Skrivnostnim škorpijonom oboževalcev ponavadi ne manjka, v zadnjem času pa se s srečo v ljubezni na žalost niso mogli pohvaliti. Mnogi so po svetu hodili z zlomljenim srcem, a december jim obljublja dobrodošlo spremembo. Še zlasti med nakupovanjem imejte oči na pecljih. Morda vas ravno pri blagajni zadene Amorjeva puščica.

2. Kozorog
Tudi kozorogi že več mesecev neuspešno iščejo partnerja. Zelo verjetno je, da se vam bo ta mesec oglasila stara simpatija ali nekdanji partner in vam spet ogrel srce. 
 
3. Strelec
Trenutni čas še zlasti strelcem, ki živijo za svobodo, potovanja in pustolovščine, povzroča veliko stresa. Še zlasti trpijo tisti, ki nimajo partnerja. Dobra novica je, da vam bodo ljubezenske zvezde v naslednjih tedni naklonjene.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.